Blitz

Tag "siriane"

Një histori të mbijetuarish! Futbollisti i vogël që synon Gjermaninë

    Një histori të mbijetuarish! Futbollisti i vogël që synon Gjermaninë

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2   7-vjeçari Ahmad që arriti t’i shpëtonte luftës dhe kaosit në Siri, tani shpreson të bëhet një yll i futbollit. I

Read Full Article

Refuzuan qëndrimin në Shqipëri, refugjatët sirianë sistemohen në Kareç

    Refuzuan qëndrimin në Shqipëri, refugjatët sirianë sistemohen në Kareç

16 refugjatë sirianë që u kapën një ditë më parë në Vërnik të Devollit, kanë refuzuar azilin në Shqipëri. Pritet që ata të rikthehen në Greqi duke qenë se nuk

Read Full Article

Nis kthimi i refugjatëve sirianë në Turqi, Erdogan i vendos kushte BE-së

    Nis kthimi i refugjatëve sirianë në Turqi, Erdogan i vendos kushte BE-së

Një valë emigrantësh po kthehen nga Greqia në Turqi, pasi këto vende kanë arritur  një marrëveshje me BE për të reduktuar numrin e sirianëve që duan të shkojnë në Europë.

Read Full Article