Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "single"

Çfarë mendojnë meshkujt kur takojnë një vajzë single?

    Çfarë mendojnë meshkujt kur takojnë një vajzë single?

Kur meshkujt kanë takime të rastësishme me vajza të ndryshme, një pyetje që i shoqëron është: A ka të dashur? Por në momentin që marrin vesh se ajo është single

Lexo me Shume

10 gjërat që vetëm personat “single” në grupin tuaj shoqëror i dinë…

    10 gjërat që vetëm personat “single” në grupin tuaj shoqëror i dinë…

Të gjithë miqtë tuaj duken shumë të dashuruar dhe të përkushtuar ndaj lidhjeve të tyre dhe ju jeni dëshpërimisht “single”. Ja për shembull, keni dalë në një darkë me miqtë

Lexo me Shume