Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Singapor"

Ky shtet do të ndalojë me ligj përdorimin e internetit në administratë

    Ky shtet do të ndalojë me ligj përdorimin e internetit në administratë

Nga muaji maj i vitit të ardhshëm, nëpunësve publikë në Singapor do t’u ndalohet qasja në internet gjatë orarit të punës. Gazeta “Strait Times” shkruan se kjo masë do të

Lexo me Shume