Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Sindroma Down"

Mesazhi i veçantë i një babai për të voglin me sindromën Down

    Mesazhi i veçantë i një babai për të voglin me sindromën Down

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 14 Babai i të voglit William Lawrence ka menduar t’i lërë një kujtim të bukur të birit. Anëtari më i ri i

Lexo me Shume

Orgesa Zaimi: E kam për zemër këtë projekt. Më vjen keq që kolegët nuk pranojnë ftesa kur bëhet fjalë për bamirësi

    Orgesa Zaimi: E kam për zemër këtë projekt. Më vjen keq që kolegët nuk pranojnë ftesa kur bëhet fjalë për bamirësi

  FullSizeRender ◄ Back Next ► Picture 1 of 2   U bë pak kohë  që Orgesa Zaimi i ka munguar skenës muzikore shqiptare me një projekt muzikor, por pritjes

Lexo me Shume