Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "simbol"

Parisi ndalon përfundimisht “drynet e dashurisë” nëpër ura

Parisi ndalon përfundimisht “drynet e dashurisë” nëpër ura

Në qytetin e dashurisë, çiftet gjithnjë kanë patur dëshirën të simbolizojnë dashurinë e tyre duke vendosur një dryn me një çelës unik, në një urë përgjatë lumit Senë. Autoritet franceze,

Lexo me Shume