Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "siguria fizike"

“WomanStats” për Shqipërinë: Dallon niveli i ulët i sigurisë fizike ndaj grave

    “WomanStats” për Shqipërinë: Dallon niveli i ulët i sigurisë fizike ndaj grave

Raporti më fundit i organizatës “WomanStats” e rendit Shqipërinë si një vend me nivel të ulët të sigurisë fizike ndaj femrave, çka e bën të renditet ndër shtetet më problematike

Lexo me Shume