Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "siguri"

Kina përforcon masat e sigurisë në aeroporte pas sulmeve në Bruksel

    Kina përforcon masat  e sigurisë në aeroporte pas sulmeve në Bruksel

Pas sulmeve terroriste në Bruksel, shumë shtete kanë shtuar masat e sigurisë në çdo pikë kufitare, për çdo lloj transporti. Shumica e këtyre vendeve i përkasin Bashkimit Europian, ku edhe

Lexo me Shume