Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "sida"

Euro 2016 – Kjo fushatë kundër Sidës do ju lërë pa fjalë

Euro 2016 – Kjo fushatë kundër Sidës do ju lërë pa fjalë

Një fushatë në favor të luftës kundër sëmundjes së Sidës, me ngjyrat e Euro 2016. Me rastin e Kampionatit Europian të futbollit që po zhvillohet në Francë, agjencia TBWA e

Lexo me Shume

Kapet nga policia Charlie Sheen!

    Kapet nga policia Charlie Sheen!

Policia e Los Angelos ka deklaruar se aktori ndodhet nën investigimin e tyre për një subjekt kriminal të kapur nga nënpunës të lartë të investigatimit. Oficeri i policisë Matthew Ludwig

Lexo me Shume