Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shtese"

Terrorizmi, Obama shpall shtesën prej 250 forcash speciale që do të dërgohen në Siri

    Terrorizmi, Obama shpall shtesën prej 250 forcash speciale që do të dërgohen në Siri

Në kuadër të luftës kundër terrorizmit, presidenti i SHBA-ve, Barack Obama, ka bërë të ditur se personel shtesë do të dërgohet në Siri për të luftuar kundër ISIS-it. Ai e

Lexo me Shume