Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shpetim Sala"

50 flamuj të rrallë shqiptarë tani në një muze

    50 flamuj të rrallë shqiptarë tani në një muze

Koleksionisti i njohur Shpëtim Sala, i cili është kryetari i Qendrës Mbarëkombëtare të Koleksionistëve Shqiptarë, e zhvillon prej vitesh pasionin e tij, koleksionin. Pas ekspozitës së muajit mars në Muzeun

Lexo me Shume