Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "shpejtesi"

(VIDEO) Ja arrestimi i parë i Andrea Memollarit, përgjegjësi i vdekjes së qitëses Prifti

    (VIDEO) Ja arrestimi i parë i Andrea Memollarit, përgjegjësi i vdekjes së qitëses Prifti

20-vjeçari Andrea Memollari, përgjegjës i vdekjes së shtetases Dhurata Prifti, sportiste e njohur e Qitjes, është arrestuar edhe më parë për shkak të drejtimit të mjetit përtej normave të lejuara

Lexo me Shume