Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shndet"

Autizmi – shkencëtarët propozojnë kurimin me doza ekstazie

    Autizmi – shkencëtarët propozojnë kurimin me doza ekstazie

Shkencëtarët duan që të eksperimentojnë ekstazinë te njerëzit për të kuptuar nëse është e mundur të përdoret për të kuruar disa sëmundje, si për shembull autizmin, për të cilat ende

Lexo me Shume