Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shlyerja"

Shlyerja e detyrimeve të prapambetura, UKT me skemë të re

    Shlyerja e detyrimeve të prapambetura, UKT me skemë të re

Me qëllim lehtësimin e pagesës për konsumatorin debitor, biznesin e vogël, UKT ka bërë të ditur hyrjen në fuqi të një skeme të re për shlyerjen e detyrimeve të prapambetura.

Lexo me Shume