Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "shkencetaret"

Sheqeri shkatërron qelizat e trurit

    Sheqeri shkatërron qelizat e trurit

Konsumi i sheqerit në sasi të mëdha mund të shkaktojë dëmtim të trurit. Deri tani jemi njohur me disa sëmundje që shkaktohen nga konsumi i lartë i sheqerit te dhëmbët,

Lexo me Shume