Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "shkencetar"

Kodi gjenetik sapo u bë dixhital!

    Kodi gjenetik sapo u bë dixhital!

Shkencëtarët kanë zbuluar një gjuhë programimi që hakon qelizat e gjalla. Kodi gjenetik sapo u bë dixhital. Falë gjuhëve të ndryshme të programimit ne mund të bëjmë gjëra të mëdha

Lexo me Shume