Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "shkenca"

Çfarë është dashuria? Pse shpesh ajo ju bën të ndiheni të lumtur dhe ndonjëherë ju trishton?

    Çfarë është dashuria? Pse shpesh ajo ju bën të ndiheni të lumtur dhe ndonjëherë ju trishton?

Të gjithë e kemi përjetuar një herë në jetë ndjenjën e dashurisë. Poetët shkruajnë për këtë e shumë këngëtarë i këndojnë, por edhe një industri e tërë e studion. Por

Lexo me Shume

Qukat, seksi dhe të nevojshme

    Qukat, seksi dhe të nevojshme

Qukat në fytyrën e femrave, por edhe të meshkujve, janë kthyer në trend ditët e sotme. Këto pika të vogla natyrale janë një trend i ri i Instagram-it, aq sa shumë

Lexo me Shume