Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shkarkimi"

Shkarkimi i drejtorit të UKGJ-së, reagon kryebashkiakja: S’jepte informacione

    Shkarkimi i drejtorit të UKGJ-së, reagon kryebashkiakja: S’jepte informacione

Kryetarja e Bashkisë së Gjirokastrës ka reaguar pas debateve pas shkarkimit të drejtorit të Ujësjellës-Kanalizimeve Gjirokastër. Në prezantimin e administratorit të ri të ndërmarrjes, Bashkim Tola, ka reaguar ish-administratori Dasho

Lexo me Shume