Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shites"

(Video) Policët në Fier dhunojnë shitësin ambulant, i flakin mallin me shqelma

    (Video) Policët në Fier dhunojnë shitësin ambulant, i flakin mallin me shqelma

Disa policë bashkiakë në qytetin e Fierit, të cilët justifikojnë veprimet e tyre me “fuqinë” që posti u jep, kanë dhunuar dhe ofenduar një shitës ambulant në rrugë. Gjithçka ka

Lexo me Shume