Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shia LaBeoulf"

Rrihet sepse i ngjan aktorit të njohur. Aktori i dërgon mesazh

    Rrihet sepse i ngjan aktorit të njohur. Aktori i dërgon mesazh

Javën e kaluar, Mario Licato, regjisor, u gjuajt me grusht nga një person i panjohur teksa po dilte nga metroja lindore e New York-ut. Dhe e vetmja gjë që mundi

Lexo me Shume