Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "sherim"

Babai “superman” kuron të birin me autizëm: Kur asgjë nuk është e sigurt, çdo gjë është e mundur

    Babai “superman” kuron të birin me autizëm: Kur asgjë nuk është e sigurt, çdo gjë është e mundur

Një baba ka postuar në internet një video ku ka dokumentuar progresin e shpejtë të të birit autik. Në videon e titulluar “Viti i parë i shërimit të një fëmije

Lexo me Shume