Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Sherbimi Kombetar i Punesimit"

Programet për nxitjen e punësimit, 8 prilli – afati i fundit për aplikimet

    Programet për nxitjen e punësimit, 8 prilli – afati i fundit për aplikimet

Bizneset dhe individët që duan të përfitojnë nga rogrami për Nxitjen e Punësimit kanë afat deri më 8 prill për të aplikuar. Burime zyrtare të Shërbimit Kombëtar të Punësimit bëjnë

Lexo me Shume