Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "sheqer"

Sheqeri shkatërron qelizat e trurit

    Sheqeri shkatërron qelizat e trurit

Konsumi i sheqerit në sasi të mëdha mund të shkaktojë dëmtim të trurit. Deri tani jemi njohur me disa sëmundje që shkaktohen nga konsumi i lartë i sheqerit te dhëmbët,

Lexo me Shume

Përdorimi i sheqerit ju dëmton jetën seksuale

    Përdorimi i sheqerit ju dëmton jetën seksuale

Historikisht, çokollata është konsideruar si një nxitës seksual. Është e vërtetë që kakaoja ka veti që ju bën aktivë, por nuk duhet të mashtroheni nga çokollatat në formë zemre, të

Lexo me Shume