Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shenjtore"

“Mos e shpallni shenjtore, Nënë Tereza ishte mashtruese!”

    “Mos e shpallni shenjtore, Nënë Tereza ishte mashtruese!”

Geneviève Chénard e “New York Times” shkruan se nuk duhet të ngutemi për të shpallur Nënë Terezën shenjtore. Sipas saj, reputacioni i Terezës së Kalkutës mund të ketë influencuar njerëzit

Lexo me Shume