Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "shendetshem"

Jetëgjatësia nuk është gjenetike, plakja e shëndetshme po

    Jetëgjatësia nuk është gjenetike, plakja e shëndetshme po

Ndodh shpesh të shikojmë të moshuar, të cilët e kalojnë moshën 80-vjeçare pa asnjë problem shëndetësor dhe vazhdojnë të jenë aktivë. Këtij grupi shkencëtarët i kanë vendosur një emër: “Wellderly”

Lexo me Shume