Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "shendeti"

Ismail Kadare i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale, operacioni përfundon me sukses

    Ismail Kadare i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale, operacioni përfundon me sukses

Shkrimtari Ismail Kadare i është nënshtruar ditën e sotme një ndërhyrje kirurgjikale, e cila ka rezultuar me sukses. Lajmi është bërë me dije nga stafi i spitalit. “Z. Kadare është

Lexo me Shume

A na rrezikojnë antenat e kompanive të telefonisë celulare? Flet eksperti Rustem Paci…

    A na rrezikojnë antenat e kompanive të telefonisë celulare? Flet eksperti Rustem Paci…

Një nga çështjet më shqetësuese për banorët e qyteteve, por që ndërkohë nuk merr vëmendjen e duhur mediatike lidhet me rrezikun e rrezatimeve që mund të vijnë nga antenat e

Lexo me Shume

Gati standardizimi i paketave të cigareve në mbarë botën

    Gati standardizimi i paketave të cigareve në mbarë botën

Sipas asaj që pohon Organizata Botërore e Shëndetit, paketimet e standardizuara për cigaret mendohet të bëhen globale për të pasur një ndikim të madh edhe te shëndeti. Lëvizjet e shumta

Lexo me Shume

I keni pëlqyer këto ushqime në fëmijëri? Ka ardhur koha të hiqni dorë prej tyre

I keni pëlqyer këto ushqime në fëmijëri? Ka ardhur koha të hiqni dorë prej tyre

Vjen një moment kur duhet patjetër të ndaloni së konsumuari ushqimet që në fëmijëri i pëlqenit aq shumë dhe duhet të filloni të përgatisni dhe mësoni njëkohësisht veten me ushqimet

Lexo me Shume

10 gjërat që duhet t’i dini patjetër për migrenën

10 gjërat që duhet t’i dini patjetër për migrenën

Dhembja e kokës është ndër më të zakonshmet, sidomos dekadën e fundit, në të gjithë botën. Kjo sepse stresi, rutina e shpejtë e ditës, shqetësimet, janë faktorë që ndikojnë drejtpërdrejt

Lexo me Shume

Flet Dr. Fletcher: Kujdes, frika ndaj vaksinës që shkakton autizëm po kthehet në realitet!

    Flet Dr. Fletcher: Kujdes, frika ndaj vaksinës që shkakton autizëm po kthehet në realitet!

Doktori Peter Fletcher, që është dhe drejtuesi i kërkimit shkencor për Departamentin e Shëndetit, tha se nëse provohet se vaksina shkakton autizëm, atëherë refuzimi i shteteve për të marrë seriozisht

Lexo me Shume

Ushqime të shëndetshme që në fakt ju bëjnë dëm

    Ushqime të shëndetshme që në fakt ju bëjnë dëm

Shumë ushqime, të cilat i konsideronim të shëndetshme dhe dietike, po vërtetojnë të kundërtën. Shpesh këto produkte janë shkak të mbipeshës. Më poshtë do të gjeni 8 prej këtyre ushqimeve

Lexo me Shume