Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shembull"

Salah Abdeslam i transformuar, një “i burgosur model”

    Salah Abdeslam i transformuar, një “i burgosur model”

Pak kohë pas arrestimit tij nga autoritetet belge, terroristi Salah Abdeslam shfaqet krejtësisht i transformuar, krahasuar me imazhin e njohur përgjatë kohës kur ishte i shpallur në kërkim. Në një

Lexo me Shume