Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "shaka"

“Çmenduritë” që vetëm baballarët dinë t’i bëjnë

“Çmenduritë” që vetëm baballarët dinë t’i bëjnë

  Shakatë  e baballarëve janë edhe të pëlqyera, edhe të “urryera”, por nuk ka asnjë dyshim që këto shaka janë të një niveli tjetër. Në galerinë e mësipërme do t’ju

Lexo me Shume