Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Shafran i Indise"

Vetitë çudibërëse të shafranit, vendoseni rreth syve dhe shihni rezultatin

    Vetitë çudibërëse të shafranit, vendoseni rreth syve dhe shihni rezultatin

Pothuajse të gjithë kanë dëgjuar për vetitë e mahnitshme të shafranit të Indisë, një erëz e përdorur gjerësisht në kuzhinën indiane. Shafrani ka një aromë karakteristike dhe ngjyrë që e

Lexo me Shume