Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "sex"

Këshilla për meshkujt për të pasur seks të mirë

    Këshilla për meshkujt për të pasur seks të mirë

Gjatë marrëdhënieve seksuale, qëllimet e meshkujve janë të kënaqen vetë e t’i sigurojnë partneres një orgazëm të kënaqshme. Në pamje duket si diçka e thjeshtë, që arrihet fare lehtë, por

Lexo me Shume

Edhe femrat kanë penis. Zbulojeni se ku!

    Edhe femrat kanë penis. Zbulojeni se ku!

  A e dini ç’është klitorisi? Ku ndodhet? Në  përgjithësi, sa herë përmendet klitorisi jepet përkufizimi i zonës së vogël të vendosur mbi takimin e buzëve vaginale, e cila është

Lexo me Shume

Ja çfarë ndikon për të bërë seks për herë të parë

Ja çfarë ndikon për të bërë seks për herë të parë

Ka shumë faktorë që ndikojnë te ju para se të kryeni marrëdhënie seksuale për herë të parë. Shumica e njerëzve bëjnë seks në adoleshencë, rreth moshës 17- vjeçare. Për herë

Lexo me Shume

Seksi oral: 10 djem “rrëfejnë” ndjesitë e tyre!

    Seksi oral: 10 djem “rrëfejnë” ndjesitë e tyre!

1) “Më duket njësoj si seksi normal. Ndjesia është e njëjtë, përveç faktit që në këtë rast femra ka kontrollin më të madh, gjë që e bën aktin më të

Lexo me Shume