Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "serenate"

(Video) Justin Bieber një serenatë për…

(Video)  Justin Bieber një serenatë për…

Edhe pse Justin Bieber ka hequr dorë nga takimet me fansat pas koncertit, kjo s’do të thotë që ai u ka thënë atyre “Mirupafshim!” përgjithmonë. Gjatë koncertit të tij në

Lexo me Shume