Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "seregey lazarev"

(Video) Përfaqësuesi i Rusisë në Eurovizion humb ndjenjat në skenë. Shkak, stresi dhe mbingarkesa

    (Video) Përfaqësuesi i Rusisë në Eurovizion humb ndjenjat në skenë. Shkak, stresi dhe mbingarkesa

Ky është momenti që ka tronditur të gjithë pjesëmarrësit në eveniment, pasi këngëtari, i cili duhej të fillonte performancën, ka rënë në tokë, duke humbur ndjenjat. Bëhet fjalë për përfaqësuesin

Lexo me Shume