Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "selanik"

Streho një refugjat, fito 300 euro

    Streho një refugjat, fito 300 euro

Qeveria Greke, në bashkëpunim me Komisionin e Lartë të Kombeve të Bashkuara për refugjatët, po punon rreth zhvillimit të planit të ”Solidarity Now” me qëllim kryesor strehimin e përkohshëm të 700 refugjatëve,

Lexo me Shume