Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "seksualiteti"

Këshilla seksi nga Papa

    Këshilla seksi nga Papa

Në botë, edukimi seksual  është inekzistent për shumë vende. Edhe në SHBA, ku seksi nuk është aq tabu sa në vendet e tjera,  rreth gjysma e shteteve praktikojnë një politikë

Lexo me Shume

Rihanna i surprizon të gjithë. Shikoni çfarë bën për fansin e dëshpëruar!

Rihanna i surprizon të gjithë. Shikoni çfarë bën për fansin e dëshpëruar!

  Rihanna ka ndihmuar një fansin e saj. Ajo ka qenë gjithnjë e mirë me fansat, por  veprimi i saj i fundit, nxjerr më në pah se sa i vlerëson

Lexo me Shume

Gwyneth Paltrow: “Mund të jesh grua inteligjente dhe ta duash seksin në të njëjtën kohë”

    Gwyneth Paltrow: “Mund të jesh grua inteligjente dhe ta duash seksin në të njëjtën kohë”

Nuk është sekret që Gwyneth Paltrow i shijon të mirat e jetës. Por si të gjitha nënat që punojnë asaj i duhet të përballet me situata të ndryshme. Gwyneth ka

Lexo me Shume