Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Sekretar"

Rama në selinë e PS-së, u ndan detyrat organizatorëve të rinj

    Rama në selinë  e PS-së, u ndan detyrat organizatorëve të rinj

Vetëm dy ditë pas zgjedhjes së sekretarëve organizative të Partisë Socialiste, kreu i selisë rozë, Edi Rama, i ka mbledhur ata në një takim që ka zgjatur rreth 70 minuta.

Lexo me Shume