Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "seance degjimore"

Kërcënimet ndaj kryeprokurorit Llalla, dy deputetë kërkojnë seancë dëgjimore

    Kërcënimet ndaj kryeprokurorit Llalla, dy deputetë kërkojnë seancë dëgjimore

Pak ditë pas bërjes të ditur të lajmit për kërcënimet ndaj Kryeprokurorit Adriatik Llalla, i cili u detyrua të largojë nga vendi familjen e tij, mësohet se dy deputetë kanë

Lexo me Shume