Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Santos"

Massimo Moratti: Në sezonin 1958-1959, Pele’ ishte futbollist i Inter-it

    Massimo Moratti:  Në sezonin 1958-1959, Pele’ ishte futbollist i Inter-it

“Mbaj mend shumë mirë që kemi përpiluar një kotratë të rregullt me Santos pas marrëveshjes me Pele, për sezonin 1958-1959!” Këto janë fjalët e Massimo Moratti-t të thëna ditën e

Lexo me Shume