Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "samsung"

Samsung Galaxy S7 dhe Galaxy S7 edge “kopjojnë” Iphone-n

    Samsung Galaxy S7 dhe Galaxy S7 edge “kopjojnë” Iphone-n

Ditët e fundit është diskutuar për ngjyrën e re të Samsung  Galaxy S7 dhe Samsung Galaxy S7 Edge, që është duke kopjuar Iphone-n. Por zëdhënësi i kompanisë  Samsung ka thënë

Lexo me Shume

Samsung Galaxy S7 Edge VS iPhone 6S Plus. Ja cili e fiton garën!

    Samsung Galaxy S7 Edge VS iPhone 6S Plus. Ja cili e fiton garën!

Paraqitja (dizanji) ◄ Back Next ► Picture 1 of 7 Të dy celularët kanë një bazë të ngjashme dizenjimi nga seritë parardhëse të dy kompanive, por sigurisht janë bërë rregullime

Lexo me Shume