Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Saddam Hussein"

Donald Trump lavde Saddam Hussein-it: Ishte i mirë për të vrarë terroristë

    Donald Trump lavde Saddam Hussein-it: Ishte i mirë për të vrarë terroristë

“Saddam Hussein ishte i keq, por i vriste terroristët dhe këtë gjë e bënte mirë. Nuk i lexonte atyre të drejtat, nuk flisnin… ishin terroristë! Mjaft! Sot, Iraku është bërë

Lexo me Shume