Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rudi Giuliani"

Kryetari i bashkisë së New York-ut: Hillary Clinton, “themeluese” e ISIS-it

    Kryetari i bashkisë së New York-ut: Hillary Clinton, “themeluese” e ISIS-it

Rudy Giuliani, kryetar i bashkisë së New York-ut, ka deklaruar se Hillary Clinton mund të cilësohet si një nga themelueset e shtetit islamik ISIS. Këtë deklaratë ai e ka bërë

Lexo me Shume