Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rruga"

Rama inspekton rrugën Qukës – Qafë Plloçë: Siguria, çështje e zgjidhur

    Rama inspekton rrugën Qukës – Qafë Plloçë: Siguria, çështje e zgjidhur

Gjatë inspektimit të rrugës Qukës – Qafë Plloçë pjesë e Korridorit Tiranë-Korçë (Korridori VIII), kryeministri Edi Rama tha se siguria e rrugëve, sa i përket çështjes së parametrave dhe standardeve,

Lexo me Shume