Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rrobaqepes"

Mahnit klientët. Ja çfarë bën adoleshenti 13-vjeçar

    Mahnit klientët. Ja çfarë bën adoleshenti 13-vjeçar

Është vetëm 13 vjeç, një nxënës model në lëndët shkencore, megjithatë duket se diku tjetër ai ndihet më i përmbushur. Adoleshenti Musli Karaliti nga Ferizaj, ka arritur të krijojë klientelën

Lexo me Shume