Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rrezatime"

A na rrezikojnë antenat e kompanive të telefonisë celulare? Flet eksperti Rustem Paci…

    A na rrezikojnë antenat e kompanive të telefonisë celulare? Flet eksperti Rustem Paci…

Një nga çështjet më shqetësuese për banorët e qyteteve, por që ndërkohë nuk merr vëmendjen e duhur mediatike lidhet me rrezikun e rrezatimeve që mund të vijnë nga antenat e

Lexo me Shume