Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rreshqitje dheu"

(FOTO) Rrëshqitje masive të dheut, UKT: Kufizime të ujit në disa zona

    (FOTO) Rrëshqitje masive të dheut, UKT: Kufizime të ujit në disa zona

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 4 Reshjet e dendura të shiut janë bërë shkak për një rrëshqitje masive dheu përgjatë tubit kryesor i cili furnizon me ujë

Lexo me Shume