Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "rregulla"

12 rregulla jetike që çdo nënë duhet t’i dijë për mirërritjen e vajzës së saj

    12 rregulla jetike që çdo nënë duhet t’i dijë për mirërritjen e vajzës së saj

Mirërritja e një vajze nuk është diçka e lehtë, sikundër mirërritja e fëmijëve në përgjithësi. Prindërit përpiqen gjithmonë t’i mbrojnë ato, por përpara se ajo të shndërrohet në një adoleshente

Lexo me Shume

Gjashtë sekrete që duhet të dini për të qenë një zonjë e vërtetë

    Gjashtë sekrete që duhet të dini për të qenë një zonjë e vërtetë

“Idiot! Je i verbër?” Ky është reagimi i zakonshëm i një gruaje të bërë pis me baltë për shkak të një makine që i kalon pranë. Edhe nëse drejtuesi i

Lexo me Shume

Tinder bën një ndryshim që do të shkaktojë pakënaqësi tek adoleshentët

    Tinder bën një ndryshim që do të shkaktojë pakënaqësi tek adoleshentët

Aplikacioni më i vizituar nga adoleshentët, Tinder, sapo ka bërë një ndryshim që nuk do të lërë shije të mirë te këta të fundit. Duke filluar nga java tjetër, çdo

Lexo me Shume

10 gjëra që duhet t’ia mësoni patjetër fëmijës tuaj

    10 gjëra që duhet t’ia mësoni patjetër fëmijës tuaj

Mundeni të rendisni të gjitha gjërat që fëmija juaj duhet të dijë përpara se ai të quhet mjaftueshëm i rritur? Sigurisht që është e pamundur, jo më kot duhen 18

Lexo me Shume

5 gabimet që bëjnë të gjithë kur konsumojnë verë

5 gabimet që bëjnë të gjithë kur konsumojnë verë

1. Mbushja e gotës plot ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Duhet të mbani mend se vera nuk ka të njëjtin parim me birrën. Edhe në qoftë se

Lexo me Shume

Keni vendosur të martoheni? Ja si do të jetë viti i parë i jetesës me të

Keni vendosur të martoheni? Ja si do të jetë viti i parë i jetesës me të

1. Të gjithë pyesin se kur do të bëheni me fëmijë ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Pa u tretur mirë ushqimi i dasmës së një nate më

Lexo me Shume