Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rovena Dilo"

Përmbaruesit nxjerrin nga lokali Rovena Dilon: Po më rrëmbehet prona

    Përmbaruesit nxjerrin nga lokali Rovena Dilon: Po më rrëmbehet prona

Disa përmbarues privatë dhe punonjës të policisë kanë liruar ambientet e lokalit të këngëtares Rovena Dilo, sikundër ishte paralajmëruar. Kjo për shkak se disponohen dokumente që prona është në emër

Lexo me Shume

“VIP”-at që përkëdhelen nga partnerë më të rinj!

    “VIP”-at që përkëdhelen nga partnerë më të rinj!

Zbulimi i partnerëve të personazheve ‘VIP’ është gjithmonë një ndër misionet kryesore të gazetave rozë e të portaleve online! Ama, gjithçka bëhet më ‘tërheqëse’, kur çiftet kanë një diferencë të

Lexo me Shume