Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rome"

ISIS kërcënon: “Do të pushtojmë Romën”. Policia blindon Koloseun

    ISIS kërcënon: “Do të pushtojmë Romën”. Policia blindon Koloseun

Policia e Romës ka mobilizuar të gjitha trupat për të pasur siguri maksimale rreth Koloseut! Ky vendim është marrë duke qenë se është ende sezoni veror dhe rreziqet e paralajmëruara

Lexo me Shume

ISIS kërcënon sërish Romën. Papa në shënjestër

    ISIS kërcënon sërish Romën. Papa në shënjestër

“Ata duan Raqqan, ne duam Romën!” Me këtë titull është dokumenti i publikuar në rrjet nga ISIS, që kërcënon kryeqytetin Italian, për ta cilësuar atë më pas një ‘çerdhe’ të

Lexo me Shume