Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rob Kardashian"

Arsyet pse disa të famshëm kanë fshirë fotot në rrjetet sociale

Arsyet pse disa të famshëm kanë fshirë fotot në rrjetet sociale

Shumë të famshëm vendosin të hedhin foto të ndryshme në rrjetet sociale. Shumë herë edhe kritikohen apo japin material pa dashje për mediat. Yjet kërkojnë të japin një imazh të

Lexo me Shume

Rob Kardashian, një unazë diamanti për Black China

    Rob Kardashian, një unazë diamanti për Black China

Rob Kardashian i ka propozuar për fejesë të dashurës të tij Black China. Miku i Rob Karadashain thotë se ai i ka kërkuar një unazë diamanti për të dashurën e

Lexo me Shume