Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "risi"

Facebook-u me ndryshime të tjera. Do t’ju bëjë të lexoni më shumë

    Facebook-u me ndryshime të tjera. Do t’ju bëjë të lexoni më shumë

Facebook-u është në fillim të një ndryshimi në mënyrën se si paraqet materialet në “news feed” (vendi ku përdoruesit shikojnë njoftimet e reja nga miqtë e tyre). Këtë herë, kompania

Lexo me Shume

Celulari do të kthehet në pasaportën tuaj të re

    Celulari do të kthehet në pasaportën tuaj të re

Momenti që harroni pasaportën në shtëpi pak përpara udhëtimit tuaj ka gjasa mos të shkaktojë më probleme. Kompania që prodhon pasaportat britanike dhe që është gjithashtu kompania më e madhe

Lexo me Shume