Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rinumerim"

Zgjedhjet tek Universiteti i Mjekësisë, kërkohet rinumërimi. Bara: 8 vota të pavlefshme ndikuan rezultatin

    Zgjedhjet tek Universiteti i Mjekësisë, kërkohet rinumërimi. Bara: 8 vota të pavlefshme ndikuan rezultatin

Një ditë pas zhvillimit të zgjedhjeve në universitete, njëri nga kandidatët për rektor në Universitetin e Mjekësisë, kërkon rinumërimin e votave. Sipas kandidatit Petrit Bara, duhen rivlerësuar 8 vota të

Lexo me Shume