Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rh-null"

Nëse keni këtë grup gjaku, atëherë jeni me të vërtetë pa fat

    Nëse keni këtë grup gjaku, atëherë jeni me të vërtetë pa fat

A keni dëgjuar ndonjëherë të flitet për një grup të 5-të gjaku, ndryshe nga ata A, AB, B, 0 të cilët i njohim të gjithë? Në vitin 1961, grupi më

Lexo me Shume